MIJNMIJNMIJN

Dit is MIJN tekst. Jij leest dit. Jij leest dit hardop in je hoofd - jij denkt dit. Maar deze tekst ís van MIJ. Ik heb ‘m bedacht. Ik ben de verzinner, de koning, de baas van de woorden en deze woorden zitten nu in jouw hoofd. Jouw hoofd zit vol met MIJN woorden, dus jouw hoofd is nu van MIJ. MIJN hoofd. Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien.

MIJNMIJNMIJN.png

MIJNMIJNMIJN is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar die vindt dat je hoofd van jezelf is en van niemand anders.

Credits

Concept en spel: Eileen Graham en Katelijne Beukema

Eindregie: Ellen Goemans

Vormgeving: Malou Palmboom

Productie: Myrthe Ligtenberg

Utrecht 900 

Deze voorstelling wordt gemaakt in het kader van het 900-jarig bestaan van Utrecht. Utrecht is een stad zonder muren. De muren stonden er ooit wel: aan de binnenkant van de Stadsgracht, de tegenwoordige Singels. Het muurloze staat voor openheid, samenwerken en ruimte. 'We zien elkaar, we ontmoeten elkaar en we delen onze stad met elkaar.' Dit zien, ontmoeten en delen is zo makkelijk nog niet. Daar gaat MIJNMIJNMIJN over.


In MIJNMIJNMIJN onderzoeken we hoe je elkaar en jezelf de ruimte kan geven. Hoe baken je je eigen terrein af. Hoe blijf je dicht bij jezelf en laat je toch mensen toe. Bepaal jij zelf hoe dichtbij mensen kunnen komen zonder dat jouw terrein kleiner wordt? Hoe groot is jouw terrein en wie bepaalt dat! Daarin vervlochten zit de vraag 'waar voel jij je thuis?'

MIJNMIJNMIJN komt tot stand met hulp van Provincie Utrecht, Het Huis Utrecht, Het Makersfonds en Gemeente Utrecht.

lDY5A-5X_400x400.jpg
website.jpg
HHU_LOGO_lijn_z_hr.jpg
utrecht900.png
logo_provincie_utrecht.jpg